FAQ Oasis

 • Wat is Oasis?

  Oasis? Iedereen drinkt het!

  « Maar schatje, wat drink jij eigenlijk? Oasis, Oasis, dat is lekker, dat is gezond, dat is fruit, met suiker en water erbij…». Velen onder jullie herkennen de commercial met de beroemde Carlos in 1978.

  Met 80 % bronwater en een fruitgehalte van 12 % is Oasis een niet-bruisende vruchtenfrisdrank, zonder bewaarmiddelen, die pit brengt in je dagelijks leven! Thuis of onderweg, op een verjaardagsfeestje of elke dag, bij het vieruurtje of na het sporten… Oasis is dé verfrissende niet-bruisende frisdrank voor het hele gezin.

  In enkele jaren tijd is Oasis uitgegroeid tot de marktleider van de niet-koolzuurhoudende vruchtendranken in België. Het succes van dé grootste gezinsdrank is niet toevallig: zijn naam doet meteen denken aan een hemelse verfrissing. Maar wat Oasis sinds het begin kenmerkt, is het onveranderlijke leidmotief van bronwater, fruit en fun!

  Oasis drinken is gevarieerd drinken dankzij de vele smaken van het gamma!

 • Waar komen de vruchten van de Oasis-dranken vandaan en hoe worden ze behandeld?

  Het Oasis-gamma bestaat uit mango, sinaasappel, aardbei, framboos en vele andere vruchten

  Elke smaak garandeert een fruitgehalte van 12 % op basis van concentraat. Deze vruchten, een echte passie voor Orangina Schweppes, worden zorgvuldig geselecteerd en gerespecteerd in het hele productieproces. We gebruiken fruit uit verschillende productielanden.

  De selectie en de assemblage van ingrediënten van verschillende oorsprong vormen onze knowhow en ons handelsmerk. Bovendien stellen ze ons in staat om een ​​constante productkwaliteit te waarborgen en ons het hele jaar door te bevoorraden (weersomstandigheden hebben immers een invloed op de oogst en de kwaliteit van de vruchten).

  De vruchtensappen worden rechtstreeks op de productieplaats geconcentreerd. Het vruchtenconcentraat wordt vervolgens naar onze productiefabrieken gebracht, waar het verwerkt wordt in onze recepten. En de geproduceerde flesjes Oasis worden vervolgens aan de winkels geleverd.

  Samen met een selectie van aroma’s levert het combineren van deze vruchten heerlijke smaken op, zoals de beroemde Tropical, bekroond met 3 sterren op de Superior Taste Award in 2016!

 • Oasis Zero Toegevoegde Suikers: wat betekent dat?

  Fruiterst lekker, Zero Toegevoegde Suikers!

  In 2014 heeft Oasis een nieuw en uniek gamma gelanceerd op de markt van de niet-bruisende vruchtendranken: Oasis ZERO Toegevoegde Suikers! De producten van Oasis ZERO Toegevoegde Suikers volgen hetzelfde recept als de andere dranken van het gamma, maar er wordt geen suiker toegevoegd. Ze bevatten dus alleen de suikers die van nature aanwezig zijn in de vruchten. Voor een goed organoleptisch evenwicht van de drank worden zoetstoffen toegevoegd. Deze laatste geven een zoete smaak zonder calorieën toe te voegen, waardoor de totale energetische waarde van de drank wordt verlaagd.

  We gebruiken geen aspartaam, maar andere zoetstoffen die ideaal zijn voor zeer fruitige en lekkere smaak (acesulfaam-K en sucralose).

 • Welke Oasis-smaken zijn verkrijgbaar in België?

  In België is Oasis verkrijgbaar in vele smaken en in verschillende formaten, zodat iedereen zijn gading kan vinden!
  Ontdek al onze producten hier.

  Veel fruitplezier!

 • Ik organiseer een evenement. Kan Oasis me drank leveren?

  Bedankt dat je aan Oasis hebt gedacht als partner voor je evenement. Hoe fruitiger, hoe vrolijker, dus we zijn altijd bereid om je verzoeken te bestuderen.

  Je kunt ze ons sturen via het tabblad contact. Wij ontvangen echter veel verzoeken waarop wij om budgettaire redenen niet positief kunnen ingaan.
  Wij wensen je veel goede moed toe bij de organisatie van je evenement.

 • Ik ben fan van Oasis en zijn Fruitjes, kan ik goodies krijgen?

  Zoals alle reclamemateriaal worden onze goodies niet verkocht. Ze zijn alleen bestemd voor promotionele aanbiedingen. Wij kunnen dus niet positief ingaan op je verzoek.

  Het staat je echter vrij om de avonturen van onze Fruitjes te volgen op onze Facebook/Oasisfun.be pagina: we organiseren regelmatig wedstrijden waarbij je fruitige producten en goodies kunt winnen!

  Tijdens sommige winkelacties kun je ook Oasis goodies krijgen bij de aankoop van onze producten. Let dus goed op bij je volgende bezoek.

  Je kunt hier ook de foto’s van de Fruitjes downloaden en meer te weten komen over de Fruit Family.

 • Kan ik jullie fabriek bezoeken?

  Je droomt ervan om eens langs te komen in onze fabrieken? Het spijt ons, maar de regelgeving laat dit niet toe. Wij moeten strenge hygiëne- en veiligheidsregels in acht nemen om de hoge kwaliteit van onze Oasis-producten te waarborgen. Wij danken je voor je begrip!

 • Nog vragen?

  Je hebt onze hele website doorzocht en geen antwoord gevonden op je vraag? Geen probleem! Je kunt hier met ons opnemen, wij antwoorden je zo spoedig mogelijk.